Hej allesammans

På grund av att jag nu börjar bli "frisk" samt att vår dator har varit inne på lagning så har jag inte skrivit några nya inlägg på länge. Ni får ursäkta mig, men jag är lite av en periodare :)


Tänkte lägga in en bild på min fläck snart....

Kram 

Kommentarer
Postat av: Natasha

Så roligt att du "håller på frisk".... Hoppas att det var bara en engångsförteelse...

2008-04-01 @ 15:43:35
Postat av: Anonym

2008-11-21 @ 18:35:21
Postat av: Anonym

hur går det för dig?? nyfiken!

2009-05-13 @ 12:31:25
Postat av: s

helt otroligt har exakt samma fläck som du på samma ställe fast 2 st bredvid varann lika stora, sen i juni har jag haft detta men då va de stora som femkronor de fortsätter växa sej större, har fått remiss o hämtat ut peruker från Carl M lundh som hjälper en riktigt grymt, de köpe rin en peruk men sen klipper de ut efter din fläck som man tejpar på fläcken varje morgon sen tar man bort den lilla tupen på kvällen, funkar bra man mår bättre psykiskt när man är ute.. Jag är jätte utseende fixerad så jag har det jättejobbigt spec psykiskt, ska gifta mej i sommar och är rädd att tappa mer o mer.. MEN igår var jag på karolinska då jag ville ha en till åsikt från doktor/specialist Lars.N bästa hittills han kom med ett bra tips, faktiskt den enda behandling för de som vi har, DCP, jag påbörjade min igår,kontakta mig om du har frågor kring det! Håll ut ibland vill man bara ge upp och bli flintis o bara tycka synd om sej själv tar tid att acceptera de går upp o ner... men fan de kommer ut igen måste tänka så, måste sluta grubbla o tänka på det, för de är då de kommer tillbaka!!!!

/s

2010-01-12 @ 14:29:34
Postat av: Alma

Uppdatera ...

2010-02-23 @ 22:38:04
URL: http://almizz.blogg.se/
Postat av: Ida

Med risk för att låta för hård, jag tycker du ska lägga ner din blogg om du inte skriver för du har höga träffar och vi som behöver en blogg om det här nu vill inte se en nerlagd... Jätte glad för din skull och tack för en bra blogg när den va aktiv. Hoppas att du slipper bli påmind om Alopecin igen!



Mvh

Ida

2011-02-25 @ 22:35:24

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0