Dålig uppdatering = Datorn är på lagning

Min hemdator är för tillfället på lagning, det är därför jag har uppdaterat lite sämre. Men nu skriver jag från jag från jobbet fast att jag egentligen inte har tid :) Jag var på zonterapi igår för att min mormor hade hört att det kanske kunde hjälpa folk med alopeci. Genom att trycka på olika punkter på mina fotsulor kunde terapeuten komma i kontakt med organen.....

Jag berättar mer om detta sen! Måste jobba. Hej!

Kommentarer
Postat av: Anonym

Jag har också gått till en sådan men mina punkter ligger på knäna o vaderna. Jag tycker att mitt pubeshår har ökat men inte på huvudet.

2008-01-17 @ 17:41:16
Postat av: Pernilla

Ska bli spännande att läsa mer om besöket hos en zonterapeut.
Angående peruk så behöver du nog inte ta risken att beställa över nätet från ett annat land. För om du får en perukremiss från ditt landsting, vilket din hudläkare skriver ut, så kan du besöka den frisör i din stad som har perukavtal. Dels kostar det dig inget, och så kan frisören ta hem flera olika peruker som du får prova utan att du är bunden att välja någon av dom. (Ett tips, be att få prova både syntetperuk och äktahårs - för mig var det en enorm skillnad. Äktahårs vinner med hästlängder! Fast det blir tyvärr också mer slitet) Som jag förstått det så kan alla perukfrisörer i Sverige beställa hem alla de peruker från det sortiment som Carl M Lundh har (om det nu inte är så att du bor just i någon av dom städer där dom finns). En gång hittade jag en peruk på nätet som såg fin ut, och då ordnade min frisör så jag fick hem just en sån. Fast eftersom den inte fanns i det vanliga sortimentet från leverantören i Sverige, och var tvungen att beställas från USA, så var jag tvungen att ta den även om den inte hade passat.

2008-01-17 @ 18:40:55
URL: http://pi-lah.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0