Så här ser min fläck ut idag!

image25

Ni kan jämföra den med ett av mina första inlägg... Ingen jättestor skillnad men den har vuxit mer upp mot huvudet. Jag har också märkt att den syns oftare i min vardag. Fläcken lyser ju igenom, ljus som en fullmåne. Funderar på att ljusa upp håret då jag tror att fläcken syns mindre då.

Ni med fläckar, hur har ni burit er åt för att dölja dem?? 

Kommentarer
Postat av: Anonym

Som jag skrev i ett tidigare inlägg funderade jag ju på att färga in eller tatuera hårbotten, dvs. göra den mörkare.
Vid det tillfället blekte jag slingor istället. Det gjorde att färgen blev mer oregelbunden (det bråkade till håret) och jag upplevde det som en klar förbättring. Dom hårstrån man bleker sväller dessutom litegrann så håret känns fylligare.
Välj dock en bra frissa som du känner dig trygg med. Gärna en som vet lite grann om alopeci (långt ifrån alla gör det) och rådgör med henne/honom före.
Alla jag pratat med påstår att alopeci kommer iinifrån, men vissa frissor vill inte bleka då man har denna åkomma.
Jag har blekt två gånger sedan jag fick alopeci och det har gått bra.

Din fläck har nog förhoppningsvis stannat upp nu, den blir inte lika fort större i alla fall för då borde den vara enorm nu.
Har du fortfarande ingen mer fläck?
Konstigt i så fall, fast bra så klart.

Varma hälsningar
Annika

2007-12-02 @ 13:04:02
Postat av: Carolina

Jag har inte gjort det, men att lägga henna tatueringsmedel på hårbotten kankse kan funka? Jag vet att folk gjort det tidgare men då aknske kan ska gå till någon som kan det så att det blir snyggt :)

2007-12-03 @ 11:30:51
Postat av: Pernilla

Blont hår gör nog att hårbotten lyser igenom mindre. Slingor låter som den bästa idén! Jag har jobbat som frisör tidigare och vi hade några kvinnliga
kunder som led av tunnhårighet över hela huvudet, dom brukade färga håret mörkt för att det skulle se fylligare ut. Men då lyser ju hårbotten upp mer istället!
Det är roligt att du vill fortsätta blogga för det betyder mycket för mig (och andra alopecianer) att få läsa om någon i samma situation! Skriv när du har lust, och känn dig inte pressad att leverera inlägg varje dag!
Jag har fått ett problem tvärtemot mot ditt. Mitt hår har börjat växa så mycket mitt uppe på hjässan (men tyvärr inte i nacke och på sidorna) så benan i peruken ser inte lika naturlig ut som innan eftersom mitt "nya" hår är ganska mörkt. Igår testade jag en ny idé - att raka in en bena på huvudet (typ 2 cm bred) så det ska bli hud under benan i peruken. Haha vad jag och min sambo skrattade under tiden vi gjorde det. Få se imorgon om det funkade för då ska jag till skolan och måste dra på Håret igen.

2007-12-03 @ 12:18:23
URL: http://pi-lah.com
Postat av: Helena

Det blir nog fint med ljusare hår. Känner igen mig själv när jag ser din fläck. Hade det också så. Lycka till hos kompisen!

2007-12-06 @ 17:22:56

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0