Nu är det över...

image33

Mimmi är min bäbis!

Tentan är avklarad och jag sitter och väntar på att min sambo ska bli klar med maten. Lyx med en matlagningsglad kille :) Tentan gick helt ok, det är jättesvårt att veta om jag klarade den men hoppas kan man ju alltid. Ikväll ska gubben vara borta så jag och Mimmi skaha myskväll och bara glo på dumburken. Nu är det Dr.Phil, kl 20 kommer Extreme Homemakeover och en timme senare Let's Dance. Shit vad mycket tv vi ska kolla...haha.

Kommentarer
Postat av: Jessica

Härligt att tentan kändes ok!
Läste igenom hela din blogg igår. Känn dig inte pressad att skriva varje dag, skriv när du känner för det, om du så känner för det 1 gång i månaden så gör det väl ingenting. Det är din sida, du bestämmer.
Du skulle sett reaktionen på min dotter igår som läste din sida. Hon som skäms och är livrädd för att visa sig utan peruk eller ens berätta att hon har alpoeci, hon blev helt paff att du vågade stå för det och visa vem du är. Jag hoppas det väckte en tanke hos henne att man inte behöver skämma över sin sjukdom och framförallt man är inte ensam om att ha det.
Urgullig hund du har föresten!
Ha en bra tisdag!

2007-12-18 @ 07:45:32
Postat av: Vickan

Hej Jessica.

Hur gammal är din dotter? Bara nyfiken!

2007-12-18 @ 22:18:29
Postat av: Jessica

Hej!
Hon är 13 1/2 år nu och har totalis, det började med en fläck på henne som en 5 krona, efter några månader gick det tyvärr väldigt fort så tappade hon allt. Det tråkigaste är nog ögonfransarna. Hon vill gärna börja med lösögonfransar, men gud så svårt det är att sätta dit dem!!

2007-12-19 @ 15:54:21

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0